Vind et gavekort

Vind et gavekort til Grand Hotel Struer

Vind et gavekort for 2 personer til 2 overnatninger på Grand Hotel Struer blot ved at booke en tid til en behandling i April.

Jeg skyder nemlig foråret i gang med en konkurrence om et gavekort til en af de heldige personer, som modtager en behandling i april måned. Vinderen får et gavekort for 2 personer til 2 overnatninger på Grand Hotel Struer.

Forkæl en af dine kære med et ophold på Grand Hotel Struer

Hotellet byder både på wellness, som bl.a. en tyrkisk Hammam, forskellige massagetyper, sauna gus og sanseoplevelser under rindende vand. Dertil er der masser af muligheder for at spille golf på Nordvestjyllands bedste golfbaner og vælge blandt et lækkert gastronomisk udvalg i større byer som Holstebro eller Lemvig. Eller selvfølgelig på hotellet, hvor du allerede får en aftens menu med i gavekoret.

Det får du:

3 dage, 2 overnatninger, på Grand Hotel Struer.
2 x 2-retters aftens menu på velkomstdagen.
2 x morgenmad begge dage.
2 x billetter til wellness afdelingen.

Struer ligger i Vestjylland ud til Limfjorden og er en gammel handelsby. Det er der, hvor den verdenskendte B&O-fabrik ligger. Struer er også meget kendt for deres museum – Struer Museum, som indeholder kunst fra den nyere tids kulturhistorie i Struer Kommune.

No Comments

Post A Comment