Hvem er jeg?

Hvorfor massage og akupunktur

Jeg har en baggrund som massør, og har i flere år arbejdet som selvstændig massør. Gennem mit arbejde her jeg således lært en masse om kroppen og dens sammensætning. Men jeg oplevede, at mine kunder blev ved med at komme tilbage med deres problemer. Jeg fik derfor følelsen af, at massage ikke altid var tilstrækkeligt. Akupunktur fangede derefter min interesse, fordi filosofien går ud på, at man behandler sygdomme ved at rette op på ubalancer i kroppen. Et alternativ til traditionel smertelindring.

Min professionelle baggrund

I 2010 flyttede jeg fra min fødeby Århus. Jeg tog til København for at studerer på Akupunktur Akademiet. Her underviser de i traditionel kinesisk medicin (TCM). Undervisning foregår med kyndig vejledning fra landets bedste akupunktører. Jeg afsluttede uddannelsen med en projektopgave om børn med ADHD, med hovedvægt på vredesudbrud, søvns-, hukommelses­,‐ og koncentrationsbesvær. Jeg opnåede fine resultater med mine patienter. Og herefter fik jeg mere blod på tanden for at udfolde den gamle kinesiske behandlingsform.

Stine Østergaard
Mine klienter blev ved med at komme tilbage med deres problemer, hvorfor jeg ikke altid synes at massage var tilstrækkeligt. Akupunktur fangede min interesse, fordi filosofien går ud på, at man behandler sygdomme ved at rette op på ubalancer i kroppen.