allergy-18656_1280

Forebyg pollen-allergi med akupunkturbehandlinger.

Allergi med akupunktur.

Forebyg pollen-allergi med akupunkturbehandlinger, (pollen, birk, græs, bynke, eller anden allergi), Du skal påregne ca 3-5 behandlinger, for god effekt.

Læs mere nedenunder om hvorfor akupunktur kan hjælpe mod allergier, og hvorfor det er vigtigt at begynde behandlingen inden allergi-sæsonen starter.

Symptomer

Allergi kan komme fra det ene år til det andet, eller fra den en dag til den anden. Almindelige symptomer kan være; det klør i ganen, du nyser, næsen klør, løber eller er stoppet, øjnene løber eller er røde, svælget lukker til, træthed, dårlig søvn.

Med den milde vinter vi har i år, er der meget mere pollen i luften, og andet utøj. Der har allerede været pollen i luften i  januar måned i år. Det kan tyden på det kan blive et slemt år med massere af allergi. Derfor er det en god ide at forebyg pollen-allergi med akupunkturbehandlinger, og styrke dit immunforsvar.

forår

Immunforsvar

Allergi opstår fordi kroppens immunforsvar bliver overaktiv, og bruger en masse energi på at lave antistoffer, som så udløser antihistaminer, som igen udløser en række symptomer, nysen, næse og øjne klør og løber i vand, osv. Immunforsvaret tror simpelthen at ufarlig pollen er små parasitter der vil angribe kroppen og sætter derfor alle sejl ind for at bekæmpe det.

 Forebyg med akupunktur.

Det handler om at få kroppen i balance og få styrket immunforsvaret inden pollen sæsonen går i gang.

Det kan akupunktur gøre ved at der sættes små sterile nåle i udvalgte punkter på meridianerne på kroppen. Læs mere på praktiserende Akupunktør

Gå ikke glip af dette fantastiske tilbud, så du kan imødekomme foråret og sommeren uden næse der løber eller øjne der klør. Book tid nu på www.aku-stine.dk  eller ring på 24650935 hvis du skulle have spørgsmål,  og gå foråret og sommeren i møde, måske helt uden kunstige antihistamin. ☺

No Comments

Post A Comment