Tølløse får ny akupunktør og massør

Tølløse får ny akupunktør og massør

Tølløse får ny akupunktør og massør den 15 februar, da jeg officielt slår dørene op til min nye klinik.

Hvem er jeg?

Jeg er en ung og frisk kvinde, som i 2008 tog en massageuddannelse på Massageskolen i Århus, hvor jeg oprindeligt er fra. I 2011 flyttede jeg til København, hvor jeg studerede akupunktur i 2 ½ år på Akupunktur Akademiet, hvorefter jeg begyndte at praktisere akupunktur på klinik i København. Jeg har desuden tilbudt firma-massage både i Århus og København siden 2008.

November 2016 tog jeg min familie under armen og flyttede fra København til Tølløse, hvor jeg nu åbner klinik. Jeg vil dog forsat praktisere i København.

Introduktionstilbud i Tølløse

Jeg vil gerne fejre åbningen af min nye klinik i Tølløse med 20% rabat frem til den 20 marts.

Hvis du går med spændinger i nakke og skuldre, så kom forbi og få en gang massage. Lider du af luftvejs-allergi som pollen, græs, birk, osv., så kom allergisæsonen i forkøbet ved at styrke dit immunforsvar med akupunktur, og gå sommeren i møde uden kløe i øjne og løbende næse.

Hvis du har andre ubalancer i kroppen, er du meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak. Glæder mig til at høre fra dig.

Tjek også min nye hjemmeside ud, hvor du kan læse mere om akupunktur og massage.

Akupunktur og massage

Akupunktur og massage.

* Tilbuddet gælder dog kun i Tølløse.

 

 

No Comments

Post A Comment